10 IG Shop Yang Menjual Tudung Printed Selain dUCk

10 IG Shop Yang Menjual Tudung Printed Selain dUCk

OOTD, Out & About

bless.that.tudung.bawal. 

Tudung bawal sememangnya menjadi pilihan ramai hijabis. Kalau dulu trend selendang & pashmina, kini bawal kembali menyengat! Over. Lambakan tudung bawal printed di pasaran boleh didapati mengikut rekaan kesukaan masing-masing. Ada yang meletakkan harga “sakit jantung” ada juga yang meletakkan harga yang berpatutan. Harga juga memainkan peranan kerana ada tudung dijual pada harga agak mahal kerana kualitinya tidak sama. 

Kebanyakan tudung bawal ni menggunakan material satin. Satin juga sebenarnya terdapat banyak jenis kualiti ya. Better quality better price. Tudung bawal printed ni biasanya bidang 45, tetapi ada juga penjual yang membuat kelainan dengan membuat bidang lebih besar. 

Kalau dulu kena keluar ke shopping mall ke butik, sekarang duduk terbaring di rumah pun dah boleh beli dengan menggunakan jari jer! Apa lagi, pergi saja dekat Instagram shop, scroll & pilih je mana yang berkenan di hati. Whatsapp untuk sebarang pertanyaan dan terus bayar melalui online banking. Teknologi memudahkan segalanya! 

Dekat mana ada jual tudung printed cantik-cantik? OHFESYEN cadangkan 10 IGshop menarik selain dUCK yang sememangnya menarik.

p/s – harap dapat tenangkan diri lepas tengok semua instashop ni. 

#1 Ariani

 

#2 Naelofar

#3 Ameerazaini

Will be released tomorrow. Which one would you pick? #AZPrintFlamingdream

A post shared by AMEERAZAINI™ Official (@ameerazainiofficial) on

#4 iBawal.my

 

#5 Naniemaharanie_shawl

 

#6 Waarna

 

#7 Buttonscarves.id

 

#8 Skafsociety

 

#9 El by Elfira Loy

 

#10 Yunaforlosravelda

It’s lunch time! Keep yourself hydrated 💦 🌺Le Journa Oh Bulan #YunaForLosravelda

A post shared by YunaforLosraVelda (@yunaforlosravelda) on