2 DESIGN LATEST BY FATEEMA DI TUDUNG2U !!

2 DESIGN LATEST BY FATEEMA DI TUDUNG2U !!

Out & About

 

NEW FATEEMA

Pernah dengar Tudung2u? Alaa yang online shop tudung bermacam-macam brand tu. Sekarang mereka dah ada lebih dari 80 brand tau! Dari brand biasa-biasa hinggalah brand yang famous. Antara tudung yang ada adalah NAELOFAR, FATEEMA, CHIQUEVEILS, NYZANOUR, MUMUSCARF, ALHUMAIRA & macam-macam lagi dekat Tudung2u. Dengan harga yang sangatlah berpatutan, service yang cepat, korang boleh dapatkan tudung idaman dengan hanya menggunakan jari jer tau!  tau tau tau !

 

KEMPEN?

Haa ni nak habaq mai. Dengan pembelian RM 35 ke atas, korang boleh dapatkan lipstic aloe vera dengan tambahan RM 2 SAHAJA uolss !! Siapa dalam dunia ni yang baik hati nak bagi lipstic rm2 camtu !? Aloe vera hokay, yang kebaikannya untuk melembapkan bibir untuk jadi lebih seksi gitchew.

p/s – Coming soon kempen ini akan ada new item! nak tahu apa dia? Stay tuned ! 😀

kempen 800 kempen 2 800

FATEEMA JUNIOR ?

FATEEMA ada mengeluarkan 2 design terbaru dream catcher & medina. Bukan sahaja tudung dewasa, malah juga ada FATEEMA JUNIOR . Jadi mak & anak bolehlah melaram OOTD bersama-sama! Meletapz gitew. Dekat mana nak dapatkan semua tudung-tudung ni? Dekat Tudung2u lah !

 fateeeeema

FATEEMA JUNIOR

fateema jr

BERAPA HARGANYA ?

MEDINA – RM 29

DREAM CATCHER – RM 49

DREAM CATCHER JUNIOR – RM 29

 

TUDUNG 2U WEBSITE 

Facebook

Online Shop

Love, Wawa