90% PROMOSI DI TUDUNG2U !

90% PROMOSI DI TUDUNG2U !

OOTD, Out & About

800 2
3 hari yang lepas, sedang sis ralik dengan online shopping, sis dapat tahu yang Tudung2u tengah giat buat promosi secara besar-besaran! Sis ni pantang tengok sales ye, apa lagi..Sis pun click website Tudung2u. Fuh, seronok betul bila tengok 80% discount ni. Bertambah teruja kita. Perempuan kalau dapat shopping, bahagia dia lain macam tahu! Ibarat kalau diberi pilihan antara lelaki kacak jalan sebelah kita dengan kasut tumit tinggi, i will definitely choose the heels! Setuju tak kaum hawa? *senyum sinis*

Apa yang tengah sales dekat Tudung2u ?

FLIP THE SHAWL

800

Sempena ketibaan Raya 2017 tak lama lagi, Flip the shawl ada buat promosi COMBO BELI 3 HELAI RM65 je u alls. Normal price selalunya RM75. Banyak tu beza RM10. Tapi bukan untuk semua jenis tudung. Hanya valid untuk Buttercup Plain Shawl SAHAJA ye kekakak adik-adik. Ala satu jenis tudung je ke? Walaupun hanya 1 jenis tudung yang tengah promosi gegila tu, tapi warna-warna tudung ni cantik-cantik belaka! Apa yang membezakan Flip The Shawl dengan shawl plain yang lain ialah jahitannya. Jahitan dan material Buttercup Plain Shawl ni memang kemas, kain yang selesa, dan semestinya senang nak pakai! 

shawl

 

SHAWL 2 NEW 3

 

KENAPA KORANG PATUT BELI BUTTERCUP PLAIN SHAWL?

buttercup-plain-shawl-milk-tea new

Dalam gambar ni jelas kenapa korang patut beli tudung ni okay. Lagi satu! senang iron, percayalaaaaaaah.Tak rugi punya beli Buttercup Plain Shawl ni. 

Model pakai memang lah lawa. Nah, sis bagi testimoni asli dari pelanggan.heh.

testimonial 2

Masih ragu-ragu nak beli ke tak? 

 

1

Ini original testimoni from tudung2u agent ya. No tipu tipu. No edit at all. Sis sendiri yang mintak testimoni ni dari team tudung2u. 

 

BUKAN FLIP THE SHAWL JE YANG TENGAH PROMOSI KAW KAW, TAPI JUGA …

ALLURELADY

promosi-allurelady 800

Yes yes! Allurelady pun sedang buat sales kaw kaw! Seperti yang tertera dekat gambar atas ni, Rosella Instant Shawl 3.0 ni normal price RM45/sehelai. TAPI biasalah, lembaran kian tiba, promosi combo 3 helai RM 120 ( NP RM135 ) je you all! Discount RM 15 okay! Murah gilos! Sis sendiri pun dah grab 3 helai. Korang tunggu apa lagi? Nak tunggu dekat raya nanti baru beli? kirim salam romeo ~ Buat apa nak tunggu lama-lama? Sementara tengah sales gegila kaw kaw ni. Haiz. Promosi combo ni khas untuk Rosella Instant Shawl 3 .0 SAHAJA tau tau. Kenapa 3.0 ? Pasalnya ini keluaran Rosella yang kali ke-3 dimana coraknya juga berbeza dengan Rosella keluaran pertama & kedua. Keluaran kali ini juga lebih banyak pilihan corak-corak yang menarik dimana kualitinya juga di upgrade. 

alluready

9

Walaupun tudung ni penuh dengan corak atau mungkin ada yang akan kata “saratnya”, sini sis tunjuk beberapa OOTD simple inspirasi dari model ni sendiri. Lupa apa yang sis pernah kata dulu? Fashion has no limit okay. Asalkan pandai matchy matchy, nah you will look beautiful! Yang penting keyakinan kena ada okay?

OOTD 5

Mana nak dapat semua tudung-tudung ni? Boleh jadi dropship tak?

Jom dapatkan semua tudung-tudung ni dan baaaaaanyak lagi promosi yang mereka tengah buat! Mohon pergi usha website ni, confirm korang nangis tepi bucu katil sebab banyak gila pilihan tudung.BANYAK.GILA.

Siapa yang nak cari duit poket lebih tu boleh la jadi dropship mereka. 

Usha TUDUNG2U sekarang! SEKARANG!