Artis

Kylie -jenner-jual-51%-saham-syarikat-bernilai-600-juta-dolar-6

Kylie Jenner Jual 51% Saham Syarikat Bernilai 600Juta Dolar

Artis, Makeup, Out & About

You cant be serious Kylie?! Why? Kylie Cosmetics baru saja melancarkan koleksi terbarunya sempena Christmas yang bakal menjelang tiba. Peminat dikejutkan lagi dengan berita terbaru. Kylie Jenner telah menjual saham Kylie Cosmetics kepada syarikat terkemuka, Coty bernilai 600 Juta Dolar. Syarikat Coty yang memiliki sebanyak 77 jenama kosmetik antaranya Max[…]

Siapa Kata Gaya Minimalis Tak Cantik? 15 OOTD Gaya Raya Selebriti Paling Simple!

Artis, OOTD

Kalau cakap pasal raya, balik kampung bertemu sanak saudara dan makanan raya adalah perkara yang paling best. Baju raya juga memainkan peranan penting dalam memastikan sambutan aidilfitri tahun ini tambah bermakna. Lebaran kali ini, ramai selebriti Malaysia yang menggayakan baju raya yang simple tetapi masih cantik and elegan. Jom check out gaya[…]

Hair Clip Trend Terbaru Buat Hijabi Yang Mahukan Kelainan!

Artis, Tutorial Hijab

Dulu subang, kini sepit rambut. What’s next?   Dahulunya pemakaian hijab hanya dengan mengenakan selendang atau bawal tetapi kini tak dinafikan hijab juga boleh dijadikan fesyen. Kebiasaannya, mereka akan menyuai padan hijab bersama aksesori tambahan seperti subang, rantai dan juga sanggul untuk kelihatan lebih menarik. Pemakaian subang diluar tudung juga[…]

Gaya Fesyen Blackpink di Coachella 2019 Unik dan Mengancam!

Artis, OOTD

Blackpink mencatat sejarah sebagai kumpulan K-Pop yang pertama muncul di festival muzik terbesar, Coachella. Debut pertama kali di Coachella, fesyen kumpulan Blackpink yang terdiri daripada Jisoo, Rose, Jennie dan Lisa, telah manarik perhatian ramai di Coachella.   Gaya fesyen kumpulan Blackpink berbeza-beza itu yang membuatkan mereka kelihatan unik dan mengancam! Jennie memakai[…]

“It is true, Allah’s timing is perfect” — Bertunang Selepas 5 Bulan Kenal. Netizen Puji Busana Bella Dally Cantik!

Artis, Wedding

Benar, setiap yang terjadi pasti ada hikmahnya. Selebriti Bella Dally,28, kini selamat menjadi tunangan orang. Bella membuat pengumuman terbuka di laman instagram miliknya tentang berita gembira bahawa beliau telah pun mengikat tali pertunangan bersama jejaka pilihan hati pada 12 Januari lalu.  Bella meluahkan rasa berterima kasih kepada semua diatas doa[…]

Rahsia Disebalik Fesyen Selebriti Malaysia Yang Trendy Yang Mungkin Ramai Tidak Tahu

Artis, OOTD

Jika sudah bergelar selebriti, penampilan adalah perkara utama yang perlu diberi perhatian. Jika kita lihat, mereka sering tampil berkeyakinan dengan fesyen masing-masing yang trendy dan terkini sama ada di karpet merah ataupun penampilan harian mereka. Siapa tahu disebalik fesyen selebriti yang trendy ini adanya penata gaya atau fashion stylist yang[…]

Perkahwinan mengikut adat tradisi Hindu. Nick Jonas dan Priyanka Chopra kini sah bergelar suami isteri.

Artis, Wedding

Nick Jonas, 26 tahun, seorang penyanyi, penulis lagu, pelakon dan penerbit Amerika dan Priyanka Chopra, 36 tahun, seorang pelakon India, penyanyi, pengeluar filem, dermawan dan pemenang Miss World 2000 telah disatukan dalam majlis perkahwinan Hindu tradisional yang bertempat di Istana Taj Umaid Bhawan di Jhodpur, tempat asal pelakon wanita tersebut[…]

8 Inspirasi Gaya Scha Alyahya Paling Fashionable Pilihan Ohfesyen!

Artis, OOTD

Antara selebriti wanita yang masih lagi aktif dalam industri seni tanah air. Gelaran seorang ibu sama sekali tidak menghalang Scha Alyahya untuk kekal bergaya. Ramai yang tidak dapat menafikan mummy kepada Lara Alana ini mempunyai fashion sense tersendiri kerana berani tampil bergaya lain dari yang lain. Adakah kerana susuk tubuh[…]

Penonton Terjebak Dengan Jangan Benci Cintaku. Salah Satu Sebab Pakaian Zahirah Macwilson Tak Seksi!

Artis, OOTD, Out & About

Fenomena drama jam 7, Jangan Benci Cintaku mendapat respon yang positif dari penonton. Antara watak penting yang mengganggu emosi penonton dibintangi oleh Saharul Ridzwan, Niena Baharun & Azizah Mahzan. Watak utama yang menyentuh hati pula dipegang Zahirah Macwilson mendapat pujian walaupun tiada adegan romantik yang melampau. Drama ini juga sekali gus[…]

FESYEN.INSTA – OOTD TRENDY PALING WIN

Artis, OOTD, Out & About

Program fesyen dan beli-belah online untuk hijabista moden setiap Selasa di hurr.tv Inginkan panduan gaya yang trendy namun dalam masa sama turut menampilkan kesopanan si pemakai? Laman online gaya hidup dan platform strim video Malaysia, hurr.tv memperkenalkan sebuah program fesyen dan beli-belah online, Fesyen.Insta, khusus untuk hijabista yang menginginkan gaya Muslimah yang modest tetapi[…]

“Pakai tudung macam kopiah pun lawa memanjang Wawa Zainal ni”. 6 Selebriti Dengan Gaya Hijab Kegemaran! Cantik Teramat!

Artis, Tutorial Hijab

Lumrah seorang selebriti tak pernah lari dari gosip dan kecaman terutamanya. Sejak kebelakangan ini, lebih-lebih lagi pada zaman sosial media, ramai selebriti dikecam teruk kerana gaya tudung yang dipakai. Bagi sis, bila seseorang itu memilih untuk berhijrah memakai tudung, itu merupakan satu langkah baik dimana ianya membawa kepada kebaikan. Kenapa[…]

Inspirasi Outfit Minimalis 7 Selebriti Terkenal. Simple Is More!

Artis, OOTD

Sebagai seorang yang bergelar selebriti pasti akan menjaga penampilan mereka diluar rumah. Tak penat ke setiap masa kena cantik-cantik? Untuk kelihatan cantik bergaya sebenarnya tak perlu pakai sarat-sarat atau complicated. Cuba lihat 7 selebriti terkenal Malaysia ini gayakan outfit minimalis untuk korang jadikan inspirasi!  Simple is More Wedding on Weekends! Spend[…]

Tampil Lebih Sopan & Yakin Dengan 15 Celana Paling Trending 2018

Artis, OOTD

Sebagai hijabi mestilah memakai sesuatu yang sopan untuk melambangkan wanita islam. Dulu ramai yang sanggup berpakaian ketat walaupun berhijab, hanya kerana fesyen. Lebih-lebih lagi bab celana. Skinny jeans? Eww! Nah, Ohfesyen tampilkan 15 celana paling trend untuk kamu tampil lebih sopan dan yakin!  Foto — instagram @elfiraloy Foto — instagram @elfiraloy Foto — instagram[…]

Karenah 11 Orang Anak Selebriti Paling Comel!

Artis, OOTD

Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi? Lihat saja foto-foto anak selebriti tempatan ni. Semuanya macam ada lots of mix! Ingat lagi dulu sebelum bergelar isteri dan ibu, emak kepada anak-anak selebriti ini semuanya cantik, cun, vogue de vasz! Ternyata anak-anak mereka juga mewarisan kecantikan dan kecomelan mereka. Jom tengok[…]

5 Selebriti Berhijab Ini Makin Bergaya Selepas Bergelar Isteri!

Artis, OOTD

 Ramai selebriti Malaysia berkahwin pada usia muda. Antaranya Erin Malek yang berkahwin seawal usia 20 tahun. Namun, perkahwinan tidak menghalang seorang wanita untuk bergaya malah mereka sebenarnya semakin bijak dalam berfesyen! Jom kita lihat 5 selebriti yang kini berhijab dan sudah pun bergelar isteri … Erin Malek  Tudung : Bawal satin Top : Fashion Valet […]

Load More