Design Shawl & Rebut Wang Tunai Bernilai RM2500!

Design Shawl & Rebut Wang Tunai Bernilai RM2500!

Out & About

 

Admin macam teruja pagi ni. OMG!

Sebab nak bagi peluang dekat pembaca i alls menang dengan senang! Menang apakah itu? Siapa yang ada bakat melukis, mereka, untuk meningkatkan populariti jenama tudung mahupun teringin nak mencuba nasib boleh join contest ini sekarang sebelum terlambat! Baca sampai habis kalau nak menang wang tunai bernilai RM700 ni tau tau!

IMG_6817

Terma & Syarat

IMG_6819

IMG_6818

4 800

Tak faham atau kurang faham? Meh admin tolong fahamkan dengan jelas k? Demi pembaca admin yang ku sayangi  cintai sepenuh hati *peluk cium*

_______________________________________________________________________________

Penyertaan bermula dari 1.10.2017 sehingga 11.11.2017

Terdapat 2 peringkat iaitu :

Peringkat 110 Finalis bakal memenangi wang tunai bernilai RM200
Peringkat 2 : Hanya seorang pemenang daripada 10 Finalis bakal memenangi wang tunai bernilai RM500 

( Seorang pemenang (artwork undian tertinggi) sahaja bakal memenangi wang tunai bernilai RM700. RM200 sebagai pemenang finalis dan RM500 sebagai pemenang utama )

Setiap penyertaan ada nama korang sendiri pada TAG SHAWL. Ini peluang untuk mencuba nasib dalam berbisnes! Mana tahu korang nak buat bisnes tudung satu hari nanti? 

Tunggu apa lagi tu?! Pergi emel untuk dapatkan TEMPLATE SHAWL (file Ai) dekat [email protected] SEKARANG! Ya, sekarang! Siapa lambat dia tersangatlah rugi kbai 

Para pemenang yang terpilih akan diumumkan pada 5 December 2017 melalui Facebook Tudung2u. Save the date!

Untuk sebarang pertanyaan

Whatsapp : +6 011-39997742

 

Goodluck you alls!