Koleksi Meylana Mampu Menjana Pendapatan Sehingga Lebih RM 300,000 !

Koleksi Meylana Mampu Menjana Pendapatan Sehingga Lebih RM 300,000 !

Artis, Out & About

 

photo mey 800 (1)

Sejak akhir-akhir ini, ramai artis Malaysia mula berjinak dalam perniagaan dimana mereka memanfaatkan status “public figure” sebagai satu kelebihan untuk mempromosikan produk mereka dengan agak mudah. Disamping platform media sosial mereka sendiri yang punya ratusan hingga jutaan pengikut.

Tidak ketinggalan, Memey Suhaiza dan suami tercinta, Norman Hakim juga turut berkecimpung dalam bidang ini. Bidang jualan pakaian yang diuruskannya secara atas talian mendapat sambutan yang agak memberangsangkan sehingga mencecah lebih dari RM 300,000.

Bukan sahaja pakaian, malahan tudung untuk wanita muslimah juga dipasarkan. Memey dan Norman akhirnya memberikan nama Meylana sebagai jenama mereka dan melebarkan sayap perniagaan dengan membuka sebuah butik di Dataran Wangsa Melawati, Kuala Lumpur

Sepanjang penglibatannya dalam perniagaan, Meylana telah mengeluarkan pelbagai rekaan tudung yang sentiasa mendapat sambutan pelanggan. Meylana telah mengeluarkan 5 koleksi terbaru iaitu

  1.   Clara Shawl = RM 49

clara

Clara shawl yang mempunyai lebih dari  10 warna untuk di pilih dan menggunakan material heavy chiffon double rose yang berukuran 2 meter ini sangat selesa dipakai kerana kainnya yang tak jarang, tebal tapi sejuk sesuai untuk para hijabis  pakai kemana saja. 

DAPATKAN DI TUDUNG2U

 

2.   Meylana Luviena Long Shawl = RM 40100

Koleksi terbaru Luviena long shawl dengan rekaan dokoh emas dan sedikit manik ini kelihatan elegen pabila dipakai. Materialnya yang juga sama iaitu heavy chiffon dan berukuran 2 meter ini amat sesuai dan cantik dipakai para hijabis untuk semua golongan usia.

DAPATKAN DI  TUDUNG2U

 

3.   Zara Instant Shawl = RM 49

zara 800

Zara Instant Shawl yang mempunyai 5 colour berlainan ; hitam, merah, ungu pekat, dusty pink & baby blue. Shawl ini yang lebih kurang Clara shawl tapi tidak mempunyai corak, dan Meylana hanya menumpukan kepada qualitynya sahaja seperti material dan jahitan kelim yang cantik dan semestinya tak jarang. Tambahan, shawl yang sangat mudah dipakai dengan hanya 3 saat sahaja. Justeru itu, harganya agak sedikit tinggi berbanding shawl yang tiada brand. 

DAPATKAN DI TUDUNG2U

 

4.   Najla Printed Shawl = RM 49

najla 800 new

Sedikit berbeza dengan shawl yang lain, Najla printed shawl ini dipotong secara oval di bahagian hujung dan boleh dipakai dengan pelbagai cara namun masih labuh mengikut syariat islam. Namun ukuran dan material tetap sama. Corak dan warna yang pelbagai pula mampu menarik minat pelanggan. Hanya dengan RM 49 je !

DAPATKAN DI  TUDUNG2U

 

5.   ROSE SHAWL = RM 69

rose edited

 

Rose shawl yang mempunya dwi-warna ini amat istimewa kerana boleh dipakai kedua-dua bahagian depan & belakang. Ukuran yang sama dengan hijab yang lain. Semestinya tak jarang & mudah dipakai.

Jom dapatkan Meylana sekarang ! Murah murah jer !

JAP JAP …

TESTIMONI TESTIMONI TESTIMONI

 

testi

DAPATKAN KOLEKSI MEYLANA 2017 DI TUDUNG2U !

Love, Lily