(LUCKY DRAW) Jadi Antara 10 Pemenang Menangi ‘Kotak Kebahagiaan’ Bernilai RM200!

(LUCKY DRAW) Jadi Antara 10 Pemenang Menangi ‘Kotak Kebahagiaan’ Bernilai RM200!

Out & About

Dear Ohfesyenista! Jom sertai peraduan Tudung2u LUCKY DRAW ni? 

1

10 pemenang akan dipilih secara rawak menerusi Facebook dan Instagram Tudung2U secara LIVE! Caranya mudah sahaja! Korang hanya perlu membuat apa-apa pembelian dari Tudung2u tidak kira berapa nilai item yang kamu beli dan secara automatik korang telah menyertai peraduan LUCKY DRAW ini. TAPI! Pembelian haruslah dibuat pada 17 OGOS 2018 – 30 OGOS 2018 sahaja. Penyertaan terakhir mesti membuat pembelian sebelum jam 11.59 malam pada 30 OGOS 2018.

HADIAH BERNILAI RM200!

Best kan!? Macam-macam korang akan dapat! “Alaa tapi kena beli keluarkan duit jugak”. Jangan risau! Sis cadangkan item PALING MURAH yang korang boleh beli tapi masih berpeluang menyertai LUCKY DRAW ini. Item apa yang murah sangat tu?

Kerongsang berharga RM0.99 !

kerongsang-bunga-berlian-putih

ATAU

Rantai berharga RM0.99!

rantai-leher-aloi-1

Biar betul beli item RM0.99 pun boleh join lucky draw ni? Betul you alls! Pembelian boleh dibuat di website Tudung2U dan melalui whatsapp di talian +60 11-3999 7742. Peraduan ini adalah mengikut terma & syarat. Wajib bagi semua peserta untuk membaca dan memahami setiap point. 

2

Pemenang akan diumum pada 7 SEPTEMBER 2018 melalui Facebook & Instagram secara LIVE! Rebut dan jangan lepaskan peluang ini!