Macam Mana Nak Tukar Pakaian Lama Kepada Sesuatu Yang Bernilai? Ini Caranya, Senang Je!

Macam Mana Nak Tukar Pakaian Lama Kepada Sesuatu Yang Bernilai? Ini Caranya, Senang Je!

Artis, Kecantikan, Makeup, OOTD, Out & About, Tutorial Hijab, Wedding

Hi semua! OHFESYEN kini ada buat satu projek yang dinamakan GCB! Bukan GCB burger Mcd tu ya, tapi Garment Collecting Box. Project GCB ini korang boleh sell & earn. Tujuan OHFESYEN buat projek ini adalah untuk membantu wanita-wanita diluar sana untuk ‘membersihkan’ almari mereka daripada pakaian lama yang tidak lagi digunakan.

Kami percaya fesyen itu subjektif dan terlalu berharga untuk berakhir di tapak pelupusan sampah. Bayangkan beli baju, beg dan pelbagai lagi barang mahal, bila tak pakai akhirnya buang macam tu saja! Ibarat duit dibuang. Kami juga percaya, ramai lagi dekat luar sana yang gemar mencari sesuatu fesyen terpakai untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah tetapi kualitinya masih elok.

Jadi tunggu apa lagi? Daripada korang buang pakaian yang masih elok tu dekat tong sampah, lebih baik korang jual dan dapat duit untuk gantikan pakaian lama! Berbaloi kan? Bagi yang berminat untuk join Projek GCB kami, sila PM kami di facebook page OHFESYEN.

Macam Mana Proses GCB?

circle

PROCEDURE baru

Setuju untuk penuhi Terma & Syarat mudah Ohfesyen

Terma Syarat baru 2

 –

Boleh percaya ke Projek GCB Ohfesyen ni?

Projek GCB ini telah dijalankan sejak tahun 2015. Asalnya, akaun carousell ini adalah milik salah seorang pekerja Ohfesyen yang dikenali sebagai Wawa. Jadi, kami telah membuat keputusan untuk bekerjasama dengan Wawa untuk menggunakan akaunnya demi projek GCB ini. Konsep adalah sama. Di sini kami akan sertakan beberapa feedback dari penjual yang berjaya menjual item preloved mereka. 

Feedback dari seller 

f1 new 1500

f3 800

Feedback dari seller 

f1 new

Selain feedback seller …

seller guarantee

OHFESYEN ON CAROUSELL

02

800

Antara item yang ada dalam senarai

800 2

800 3

Antara item yang berjaya dijual

800 4

800 5

800 6

It’s time to clear your wardrobe girls!
Untuk sebarang pertanyaan, sila PM kami. Kami akan cuba yang terbaik untuk beri layanan yang terbaik!

We Sell You Earn

Much love, Ohfesyen