PROMOSI KOLEKSI PRETTY WOMEN OLEH NAELOFAR HIJAB DI 11STREET SEKARANG!

PROMOSI KOLEKSI PRETTY WOMEN OLEH NAELOFAR HIJAB DI 11STREET SEKARANG!

Artis

Koleksi rekaan terbaharu dari Naelofar Hijab iaitu ‘Pretty Women’ nyata melambangkan gaya elegen yang minimalis. Reka bentuknya sungguh ringks diwarnai pula dengan rona-rona pastel pelbagai warna pastinya menyerlahkan penampilan si gadis mahupun wanita yang ingin tampak feminin dalam keadaan yang bersahaja.

Naelofar Hijab yang sering tampil dengan konsep rekaan yang mudah dipakai kini menampilkn perincian yang lebih klasik seperti rekaan penjuru yang berkeluk (scalloped) disertai jumbaian pada bahagian dada khas untuk keperluan gadis dan wanita masa kini yang lebih modis!

Tonton Video Tutorial Gayakan Pretty Women Dari Naelofar Hijab

Tidak kira untuk pemakaian di waktu siang mahupun untuk ke acara malam, rekaan terkini ‘Pretty Women’ dariNaelofar Hijab ini pasti memberuntungkan setiap pemakainya.

Eksklusif hanya di 11street, ‘Pretty Women’ boleh didapati pada harga serendah RM55 sehelai. Buat pertama kalinya Naelofar Hijab bekerjasama dengan 11sreet bagi menyediakan helaian fesyen muslimah yang bukan sahaja bermutu, malah versatile dan boleh didapati pada harga yang sangat berpatutan.

Keseluruhan koleksi ‘Pretty Women’ ini boleh didapati dalam 50 pilihan warna menawan, pengguna 11street boleh memuat turun kupon diskaun 11% dan menebus ia dari 24 hingga 31 Oktober ini! Promosi adalah untuk masa terhad jadi cepat dapatkannya dari 11street hari ini!

Sila layari www.11street.my/browsing/exhibition untuk lihat koleksi penuh ‘Pretty Women’ oleh Naelofar Hijab.Sementara stok masih ada!

Share dari https://www.wanista.com/dapatkan-koleksi-pretty-women-oleh-naelofar-hijab-di-11street-sekarang/