Zarina Anjoulie Tanggalkan Tudung Selepas Bercerai??

Zarina Anjoulie Tanggalkan Tudung Selepas Bercerai??

Artis

Zarina Anjoulie Tanggalkan Tudung Selepas Bercerai??

Beberapa hari lepas media hiburan telah dikejutkan dengan berita yang mendakwa, Zarina Anjoulie sudah bercerai dan menjadi ibu tunggal selepas memuat naik kapsyen ‘single mom’..

Gambar tu betul-betul menjadi tanda tanya peminat, ada yang menafikan Zarina dah bercerai ada juga peminat yang mula beri kata-kata semangat.. Sehingga kini Zarina masih tidak memberikan sebarang respon tentang itu..

Baru sahaja selamat melahirkan cahaya mata sulung, hasil perkahwinan dengan suami.. Timbul pula cerita kurang enak, Zarina mula kongsikan gambar terbaru di akaun Instagram beliau..

Tapi, sekeping gambar Zarina dilihat bertudung selendang dan menampakkan rambut telah timbulkan tanda tanya.. Dah tak bertudung ke Zarina ni? Waktu mengandung, Miss A tengok Zarina pakai tudung elok ja, tak menampakkan sebarang aurat rambut pun..

Dah selamat bersalin cahaya mata, Zarina mula berani kongsikan gambar menunjukkan rambutnya.. Zarina dah kembali tak bertudung ke?

Harap Zarina akan terus istiqamah dalam berhijab.. Mungkin Zarina tak sedar gambar yang dimuat naik olehnya di laman sosial menampakkan aurat rambut – MissA/UtaraNews

Share dari: http://ohwhuuut.blogspot.my/2016/09/zarina-anjoulie-tanggalkan-tudung.html