10 Jurugambar Perkahwinan Dengan Sentuhan Artistik Ini Cukup Membuatkan Foto Perkahwinan Kamu Lebih Ekstra!

Kalau skill jurugambar hebat, lokasi shooting dekat mana-mana pun tak jadi masalah

Jurugambar perkahwinan atau “Wedding Photographer” adalah antara insan yang penting bagi sesebuah majlis perkahwinan. Jika tiada mereka, siapa yang akan merakamkan detik-detik terindah dalam hidup raja sehari? Siapa yang akan menjadikan foto perkahwinan kelihatan sangat istimewa dan unik?

 

Jadi mereka boleh dikategorikan sebagai orang kuat dalam majlis perkahwinan la kan? Sekarang ni ramai jurugambar yang sangat profesional dan kreatif dalam menghasilkan potret perkahwinan bukan? Pasti bakal raja sehari runsing untuk memilih jurugambar yang mana yang sesuai untuk dipertanggungjawabkan dalam merakamkan detik-detik indah kalian. Takut tersalah pilih lain pulak jadinya pada gambar kahwin nanti. Menyesal tak sudah!

Jadi pada entri kali ini Ohfesyen akan membantu bakal raja sehari untuk menyenaraikan 10 jurugambar yang kurang dikenali tetapi mempunyai hasil kerja yang tidak kurang hebatnya dengan jurugambar yang terkemuka. Bolehla pilih mana yang berkenan di hati dan yang ngam dengan bajet perkahwinan kalian.

#1 Hellora Art Photography

https://www.instagram.com/p/BmpVaK_g1J5/?taken-by=ajaa_helloraart

#2 Sekkole_SatuLafaz Photography

View this post on Instagram

Tahniah Emylieya Say & QU Yieh , selamat pengantin baru buat u olz berdua…… Step to booking package photography team👍🏻 1) First of all, click our pages Sekkole_SatuLafaz Photography 2) Survey through everything on the pages 3) Pm for more details and deal Photography package. 4) Get free shoot pre wedding and choose any places that you wanna create memories INFO👉 Ambil Full packages akan disertakan dengan PRE WEDDING PERCUMA & HENNA PERCUMA. Jangan lepaskan peluang untuk rebut potongan harga ini. Jom whatsapp sekarang untuk pertanyaan dan tempahan photographer perkahwinan👍 http://sekkolesatulafazphotography.wasap.my (0145094280) http://KedaiGambarSekkole.wasap.my (0163566899) Please Like, Follow N Share My Page yer……….. Sekkole_SatuLafaz Photography https://www.facebook.com/sekkole.ayerlanas https://www.facebook.com/kedaigambarsekkole/ https://www.instagram.com/sekkole_satulafaz_photography/ #tunang #akad #couple #reception #weddingphotos #weddingday #weddingphotography #like4like #instamood #photography #outdoorphotography #songket #malaywedding #malaysia #kelantanphotographer #sekkole

A post shared by Sekkole_SatuLafaz Photography (@sekkole_satulafaz_photography) on

#3 Armada Photography

#4 Keem Photography

#5 Jaismail Photography

#6 Sahabat Lensa Photography

#7 Hypnosia Project Photography

#8 Bajonz Photography

#9 Usmann Photography

View this post on Instagram

Wedding Of SYUKUR&MAYZATUL Rantai, Negeri Sembilan —————————————————- USMANN PHOTOGRAPPHY FB PAGE : Usmann Photography INSTA : @usmann_photography FB : Usman Samad Jurufoto HP : 0162065037 —————————————————- #malayphotographer #malaywedding #malayweddingphotographer #malaysianphotographer #malaysianwedding #malaysianweddingphotographer #weddingphotographer #weddingku #melayu #malaysia #jurugambarkahwin #gambarkahwin #pengantinmelayu #pengantin #perkahwinanmelayu #sanding #nikah #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #ratusehari #outdoorphotoshoot #malaybride #makeup #pelamin #kerjakahwin #pakejperkahwinan #n9 #selangorphotographer #klphotographer #hululangat

A post shared by MALAYSIA WEDDING PHOTOGRAPHER (@usmann_photography) on

#10 Eizad Rezzkie Photography

https://www.instagram.com/p/BkQWT3RBJlC/?taken-by=eizadrezzkie_photography

 

 

POST A COMMENT

Click to access the login or register cheese