Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-0

Wedding Planner Rizalman: Persiapan Perkahwinan Simple

We got your back bridezillas

Masa dah suntuk tapi satu apa pun tak ready! Merancang tentang majlis perkahwinan ibarat tiada kesudahan tetapi ada cara simple. Ohfesyen senaraikan beberapa persiapan dan perkhidmatan perkahwinan yang korang boleh dapatkan dengan mudah..

Glamweddings

Bagaikan mimpi kalau dapat pelamin hasil sentuhan pereka terkenal, Rizalman. Rizalman bukan sahaja pereka fesyen yang berjaya malah dia mengembangkan bakatnya dengan menjadi wedding planner terkenal. Dekorasi persiapan perkahwinan yang dihasilkan simple dengan sentuhan magis terutamanya pelamin mendapat perhatian ramai termasuk golongan berada. 

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-1

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-2

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-3

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-4

Ksbridaldeco

Menyediakan khidmat wedding planner dan juga dekorasi event, KS Bridal Deco mempunyai hasil sentuhan yang memukau. Melihat satu pelamin nikah bertema garden sudah cukup buat admin terpikat untuk menyenaraikan mereka dalam OHFESYEN. Cantiknya!

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-5

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-6

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-7

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-8

Weddinglegacy

Wedding legacy membuat servis hantaran & mekap untuk bakal pengantin ini tidak kurang hebatnya bila melihatkan hasil mereka dalam laman instagram. Bijak bermain dengan elemen & warna tertentu pada hantaran memberikan hasil yang ekslusif!

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-9

 

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-10

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-11

WL4 800Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-12

Prettypeektures

Menubuhkan perniagaan 13 tahun yang lalu dan kini prettypeektures semakin dikenali ramai. Menerima tempahan untuk events, perkahwinan malahan korporat. Telah banyak menghasilkan gambar dan video dari event dalam kalangan orang terkenal seperti Faizal Tahir. Lihat saja semua gambar dalam instagram mereka, penuh idea & kreatif! 

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-13

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-14

pp4 800Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-15

pp 800 1Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-16

Zahafleur

Zahafluer menyediakan perkhidmatam menghias dulang hantaran termasuk sireh junjung. Kreatif dalam menghasilkan sireh junjung yang pelbagai rekaan dan bentuk. Selain itu, mereka juga membuat hand bouquet, bunga telor songket, dan pelbagai hiasan mengikut permintaan pelanggan.

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-17

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-18

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-19

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-20

Thetukangreka  

Thetukangreka ditubuhkan pada tahun 2015. Beroperasi secara online selama 3 Tahun. Thetukangreka menyediakan keperluan Bakal Raja Sehari seperti Engraved Hanger, Mockup Cheque Stand , Mockup Cheque Frame, Tag Doorgift & Wedding Card (Terbaru!). Thetukangreka tengah ada promo besar-besaran bermula 1 januari 2018 – 31 januari 2018. Tunggu apa lagi? Serang cepat! 

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-21

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-22

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-23

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-24

Ynasakinah

Menggelarkan diri sebagai Kina, dia merupakan salah seorang mekap artis yang kian meningkat popularitinya kerana hasil sentuhan Kina yang lembut berbanding mekap artis yang lain. Ramai artis dan golongan terkenal telah menjadi pelanggan Kina. Menjadi kegemaran banyak jenama tempatan sebagai mekap artis photoshoot. Antara artis yang pernah dimekapkan, Mira Filzah, Anzalna, Emma Maembong, Sari Yanti & ramai lagi! Tak percaya tengok laman instagram Ynasakinah! 

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-25

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-26

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-27

Areethan_my

Menjalankan perniagaan secara atas talian dan juga mempunyai butik sendiri. Koleksi Areethan Malaysia termasuk flat shoes, kasut kahwin dan juga kasut harian. Kebanyakannya yang bertumit. Apa yang lebih menarik koleksi mereka ini semuanya solely handcrafted! Selebriti terkenal pun pakai tau!

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-28

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-29

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-30

 

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-31

Jeaahenna

Percaya atau tak gadis kecil molek yang menggelar dirinya Jeaa ini melukis henna menggunakan tangan kirinya! Rekaan henna yang dibuat adalah berdasarkan pilihan bakal ratu sehari. Tak pernah mengecewakan pelanggan-pelanggannya kerana hasil henna Jeaa sememangnya sangat teliti dan halus! Ada juga menerima tempahan dari golongan artis seperti Lufya, Nonones & ramai lagi.

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-32

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-33

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-34

Wedding-Planner-Malaysia:-Persiapan-Perkahwinan-Simple-35

 

Macam Mana Nak Contact?

Glamweddings: Instagram   | +60122867544 | +60162632954 | ☎️+60321416149

KS Bridal Deco: Instagram  |  01137779155 | 0182334500

Wedding Legacy: Instagram+60134907353

Prettypeektures: Instagram | +60162747742

Zahafleur: Instagram+60172115237

The Tukang Reka: Instagram | +60133256505

Ynasakinah: Instagram+6011-12138665

Areethan_my: Instagram | +6016-2385309

Jeaahenna: Instagram+60 17-635 5663

 

 

Click to access the login or register cheese