Contoh-Koleksi-Baju-Tunang Simple-Cantik-&-Terkin-0

Contoh Koleksi Baju Tunang Simple, Cantik & Terkini

Ramai wanita yang sering dilema saat memikirkan tentang busana pertunangan. Persiapan semuanya berjalan lancar dan hampir lengkap. Mana tidaknya, sebagai bakal pengantin mestilah nak tampil cantik lebih-lebih lagi depan bakal emak mertua. Takut nanti direjek pula gara-gara tampil selekeh. Eh! 

Ada bakal pengantin yang mahukan busana pertunangan yang serba sofistikated, glamor, mewah nan terkini. Ada juga yang mahukan koleksi busana yang serba ringkas. Bukan apa. Adalah satu pembaziran bila beli baju ribuan ringgit tapi pakai cuma sekali? Pilih la busana yang cantik, simple dan ringkas tapi elegan. Selepas majlis pertunangan pun boleh dipakai semula untuk ke majlis-majlis perkahwinan, beraya mahupun ke rumah terbuka dan majlis-majlis yang lain. Tidak semestinya kena berhabis ribuan ringgit hanya untuk satu majlis jer. Bergaya terkini kena dan cantik bijak! hiks. 

Jom tengok koleksi OHFESYEN paparkan antara busana untuk pertunangan yang boleh dipakai semula. Mana tahu dapat memberi inspirasi kepada bakal pengantin dekat luar sana 😉 

#1


#2

 

#3

 

#4

Pretty ladies in #LenaLeeBridal and #LenaLee17 Seri Kurung ❤ Oh yes we still have readystock for Seri Kurung in more colors!

A post shared by LenaLee Made To Measure/ RTW (@lenaleedesign) on

 

#5

Selamat hari raya maaf zahir dan batin! ?✨ #teamrayaputih

A post shared by @yuyiemazalan on

 

#6

#7

A simple but nevertheless meaningful engagement ? shawl: @galeriariani | dress: @jakeltextile

A post shared by Bella Dally (@belladally) on

 

Click to access the login or register cheese