Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-0

Meylana: Hijab Galeria & Shawl Terkini Untuk Muslimah

 

Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-1

Sejak akhir-akhir ini, ramai artis Malaysia mula berjinak dalam perniagaan dimana mereka memanfaatkan status “public figure” sebagai satu kelebihan untuk mempromosikan produk terkini mereka dengan agak mudah. Disamping platform media sosial mereka sendiri yang punya ratusan hingga jutaan pengikut.

Tidak ketinggalan, Memey Suhaiza dan suami tercinta, Norman Hakim juga turut berkecimpung dalam bidang ini. Bidang jualan pakaian yang diuruskannya secara atas talian mendapat sambutan yang agak memberangsangkan sehingga mencecah lebih dari RM 300,000.

Bukan sahaja pakaian, malahan tudung untuk wanita muslimah juga dipasarkan. Memey dan Norman akhirnya memberikan nama Meylana sebagai jenama mereka dan melebarkan sayap perniagaan dengan membuka sebuah butik di Dataran Wangsa Melawati, Kuala Lumpur

Sepanjang penglibatannya dalam perniagaan, Meylana telah mengeluarkan pelbagai rekaan tudung terkini yang sentiasa mendapat sambutan pelanggan. Meylana telah mengeluarkan 5 koleksi terbaru iaitu

  1.   Clara Shawl = RM 49

Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-2

Clara shawl yang mempunyai lebih dari  10 warna untuk di pilih dan menggunakan material heavy chiffon double rose yang berukuran 2 meter ini sangat selesa dipakai kerana kainnya yang tak jarang, tebal tapi sejuk sesuai & terkini untuk para hijabis  pakai kemana saja. 

DAPATKAN DI TUDUNG2U

 

2.   Meylana Luviena Long Shawl = RM 40Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-3

Koleksi terbaru Luviena long shawl dengan rekaan dokoh emas dan sedikit manik ini kelihatan elegen pabila dipakai. Materialnya hijab ini yang juga sama iaitu heavy chiffon dan berukuran 2 meter ini amat sesuai dan cantik dipakai para hijabis untuk semua golongan usia.

DAPATKAN DI  TUDUNG2U

 

3.   Zara Instant Shawl = RM 49

Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-4

Zara Instant Shawl yang mempunyai 5 colour berlainan ; hitam, merah, ungu pekat, dusty pink & baby blue. Shawl ini yang lebih kurang Clara shawl tapi tidak mempunyai corak, dan Meylana hanya menumpukan kepada qualitynya sahaja seperti material dan jahitan kelim yang cantik dan semestinya tak jarang. Tambahan, shawl yang sangat mudah dipakai dengan hanya 3 saat sahaja. Justeru itu, harganya agak sedikit tinggi berbanding shawl yang tiada brand. 

DAPATKAN DI TUDUNG2U

 

4.   Najla Printed Shawl = RM 49

Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-5

Sedikit berbeza dengan shawl yang lain, Najla printed shawl ini dipotong secara oval di bahagian hujung dan boleh dipakai dengan pelbagai cara namun masih labuh mengikut syariat islam. Namun ukuran dan material tetap sama. Corak dan warna yang pelbagai pula mampu menarik minat pelanggan. Hanya dengan RM 49 je !

DAPATKAN DI  TUDUNG2U

 

5.   ROSE SHAWL = RM 69

Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-6

 

Rose shawl yang mempunya dwi-warna ini amat istimewa kerana boleh dipakai kedua-dua bahagian depan & belakang. Ukuran yang sama dengan hijab yang lain. Hijab ini Semestinya tak jarang & mudah dipakai.

Jom dapatkan Meylana sekarang ! Murah murah jer !

JAP JAP …

TESTIMONI TESTIMONI TESTIMONI

 

Meylana:-Hijab-Galeria-&-Shawl-Terkini-Untuk-Muslimah-7

DAPATKAN KOLEKSI MEYLANA 2017 DI TUDUNG2U !

Love, Wawa 

Click to access the login or register cheese