Limited Edition MYSKETCHBOOKSHAWL by Emmartw. Emma Maembong Hasilkan Tudung Lakarannya Sendiri

 

800

Sumber : Instagram

Emma Maembong memperkenalkan koleksi terbaru keluaran Emmartw – Metafora Shawl sebagai tudung selendang ekslusif yang dihasilkan daripada lukisan Emma sendiri. Lukisan tersebut kemudian dicetak pada selendang. Rekaan lukisan Emma ini menonjolkan elemen flora ala fairytale. Apa yang menarik tentang koleksi Metafora ini adalah setiap koleksi hanya dikeluarkan beberapa unit sahaja dan tidak akan di restock semula.

 

Koleksi emmartw – Metafora Shawl terdapat dari 5 variasi pilihan warna menarik!

METAFORA Charcoal Black – Hitam

2 800

Sumber : Instagram

METAFORA Grey – Kelabu

 

 

6 800

Sumber : Instagram

METAFORA Hunter Green – Hijau

 

5 800

Sumber – Instagram

METAFORA Royal Blue – Biru

3 800

Sumber – Instagram

METAFORA Scarlet Red – Merah

4 800

Sumber – Instagram

Fabrik yang digunakan pula adalah daripada premium dull satin dimana fabrik ini berbeza dari satin yang lain dimana ianya lebih mudah dibentuk dan terletak di atas kepala. Dimensi tudung adalah lebar 60cm x panjang 2m. Saiz tudung yang cukup panjang bagi memudahkan pemakai untuk membuat gaya bebas. Emma Maembong masih mengekalkan harga mampu milik buat para peminat dan juga pelanggan yang lain.

 

 

Capture

Sumber : Instagram

MYSKETCHBOOK ini terdapat 3 koleksi berlainan iaitu Libelle Shawl, Fatamorgana Shawl & Bawal dan Metafora Shawl. Menurut laman Instagram Emma, koleksi Libelle telah pun habis dijual dan tidak akan di restock. Manakala Fatamorgana & Metafora masih berada di pasaran. Fatamorgana Shawl & Metafora Shawl dijual pada harga RM 89 manakala Fatamorgana Bawal dijual pada harga RM 99. Dapatkan koleksi yang masih ada melalui laman instagram emmartw (klik), stokis Emma Maembong ataupun di Tudung2u (klik).

TUTORIAL TUDUNG LIBELLE SHAWL

Click to access the login or register cheese