Syafiqah Aina Bijak Hadapi Spekulasi Tentang Produk Serumnya. Ini 10 #OOTD Founder Muda Lagi Cantik Syafiqah Aina

Muda dan berani. Respect!

cover 888

Foto — nsabeautyofficial

Viral tentang serum AINAA yang menjadi topik hangat hampir setiap hari, founder Syafiqah Aina tenang menghadapi pelbagai andaian dan pendapat orang ramai tentang produk barunya sehingga ada yang mempersoalkan tentang lokasi kilang buatan serumnya itu. Dahsyatnya!

Apa yang Aina buat adalah dia tetap memilih untuk positif dalam setiap perkara kerana baginya dia tidak mampu menutup mulut orang ramai yang tidak akan berhenti dari berkata negatif walau dia melakukan kebaikan sekalipun. Tidak sangka produk serumnya mendapat sambutan luar jangkaan, Syafiqah Aina melahirkan rasa syukur ke atas rezeki yang melimpah ruah.

Syafiqah Aina mula dikenali apabila suaminya sering membuat kejutan mewah hari jadi semasa zaman mereka bercinta. Suaminya, Hafiz Mahamad sering memanjakan Aina dengan bermacam-macam benda yang diidamkan setiap wanita.

Aina yang dulunya bertubuh sedikit chubby dan berkulit sangat sensitif sehingga menimbulkan banyak jerawat di muka. Berkat kesabaran dan semangat dari teman lelaki (kini sah bergelar suami), Aina tekad mengurangkan berat badan dan mengambil inisiatif mencantikkan kulit. Mengaku kurang keyakinan diri dahulu kini berjaya mengubah dirinya menjadi seorang yang digilai ramai wanita kerana kecantikannya yang terserlah.

Nah sekarang OHFESYEN tampilkan beberapa #ootd Aina setelah berjaya mengurangkan berat badan dan memiliki kulit idaman setiap wanita!

#1 Soft Launch AINAA serum

1 800

#2 Free Lunch at Atmosphere 360

2 800

#3 Kurusnya! 

3 800

#4 Ringkas & Sopan

4 800

#5 Hey, Gadis Aaaayu!

5 800

#6 Cantik Tahap … Bidadari ke ni?

6 800

#7 Wow, You Slay!

7 800

#8 Casual Day!

8 800

#9 Alahai…Moleknya

9 800

#10 Bukan biasa-biasa ni 

10 800

 

Foto — Syafiqah Aina Instagram

Click to access the login or register cheese