Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-0

Bisnes Online Kerja Dari Rumah: Ejen Dropship Malaysia

 

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-1

Dua hari yang lepas, sis ada menemu ramah salah seorang daripada ejen Tudung2u. Sis diberitahu ada diantara ejen ini mendapat keuntungan yang lumayan daripada bisnes online ini selain kerja utamanya di pejabat. Al maklumlah, zaman sekarang masing-masing sibuk fikir macam mana nak cari duit lebih. Semuanya mahal belaka. Ada orang gaji bulanan dari kerja pejabat pun tak mencukupi. Ya lah, dulu tak ada duit mampu beli ikan termenung je, sekarang nak beli ikan termenung pun termenung 2-3 jam tengok beg duit. Begitu tu lah liku kehidupan #sisredho

 

REZEKI BERGANDA

“Sales ejen Dropship untung 2 kali ganda daripada bekerja 8 jam di pejabat”

Ejen dropship yang lebih senang digelar Sara (bukan nama sebenar sebab muka dia mengingatkan saya dekat Puteri Sarah Liyana. Comel kau !) sudah hampir 2 bulan menjadi ejen dropship di Tudung2u. Khabarnya baru semingguberjualan atas talian, dia sudah mencapai keuntungan sebanyak RM 1,400 melalui bisnes online. Betul-betul kejadian atau sebaliknya? Bertanyakan pula tentang pengalamannya mengenai perjalanan menjadi dropship, Sara mula tersenyum lebar kelihatan agak teruja .

 

MACAM MANA KENAL TUDUNG2U

Sara mula menyedari kewujudan bisnes online Tudung2u di instagram ‘explore button’ pabila tertarik dengan iklan Dropship Tudung2u di instagram. Tambahan memang niatnya untuk mencari duit poket lebih di samping kerja sebagai kerani di sebuah syarikat swasta. “Tidak ada yang mustahil untuk berjaya. Jadi apa salahnya saya mencuba? Belum cuba belum tahu bukan?” kata Sara yang sudah pun mencapai keuntungan berganda sebagai ejen dropship.

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-2

 

KENAPA PILIH TUDUNG2U

Mengenai pilihannya menjadi ejen dropship di Tudung2u , Sara berkata, Tudung2u lebih banyak jenama yang boleh menjadi tarikan pelanggan. Dari jenama biasa-biasa sehinggalah jenama terkenal seperti Naelofar, Alhumaira, Adara, Schnell Hijab, FlipTheShawl, Lawarni, Chique Veils dan banyak lagi. Kebiasannya, jenama terkenal lebih senang dijual kerana sudah dikenali ramai. Bergantung juga kepada rekaan tudung, pelanggan senang tertarik dengan rekaan tudung yang cantik dan menarik dan semestinya rekaan yang menjadi trend terkini. Pilihan tudung di Tudung2u melebihi 5500 rekaan memudahkan Sara untuk mempromosikan bisnesnya sebagai ejen Dropship.

“Saya makin teruja mempromosikan tudung di instagram shop saya bila semakin banyak ganjaran berbentuk kod voucher. Pada mulanya saya tak sedar akan kepentingan kod tersebut. Tapi bila lama kelamaan, baru saya tahu betapa kod voucher ini menguntungkan diri saya juga” kata Sara yang kelihatan bersemangat menceritakan pengalamannya menjadi ejen dropship. Dengan bermodalkan RM 50, setiap ejen bebas meletakkan harga atau mark-up mengikut kehendak masing-masing. 

 

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-3

 

 

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-4

 

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-5

 

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-6

 

PENGALAMAN MENJADI EJEN DROPSHIP. Ce cite ce cite ..

Sara gadis kelahiran Selangor kelihatan tenang dan tersenyum sepanjang temu bual. “Syukur Alhamdulillah. Ini merupakan pengalaman pertama saya menjadi ejen dropship. Dulu pernah nak jadi dropship, tapi Sara tak ada keyakinan lagi. Ye lah, Sara ni penakut & pemalu orangnya. Selepas tahu selok belok dropship ni baru Sara tekad untuk mencuba. Dan sangat tak sangka sales ejen Dropship untung 2 kali ganda daripada bekerja 8 jam di pejabat”

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-7

 

Sini sis ada sertakan sedikit rahsia untuk cepat kaya.. Nak untung lumayan kena rajin tau, bukan senang untuk senang dan bukan susah untuk susah. Gunakan peluang sebaik mungkin untuk mengubah kehidupan kamu. Selamat mencuba !

Contact nombor ni untuk rahsia kejayaan anda! Tak percaya ? Belum cuba belum tahu tau tau tau  

Bisnes-Online-Kerja-Dari-Rumah:-Ejen-Dropship-Malaysia-8

NO TELEFON : 6011-3999 7742 ( whatsapp )

 

Ada sebarang cadangan, pendapat atau pun pengalaman boleh tinggalkan comment dekat bawah ni okay? Jangan malu jangan segan 😀

Love, Wawa 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to access the login or register cheese