Rahsia Mekap Tahan Sehingga 10 Jam Walaupun Aktif!

Tak perlu touch up mekap lepas ini. Yay!

Banyak jenama pembayang mata yang berkualiti tinggi, mampu bertahan sehingga lebih 8 jam, tetapi kebanyakan jenama tersebut adalah jenama antarabangsa dimana memerlukan kos yang tinggi. Jadi macam mana nak kekalkan pembayang mata sehingga 10 jam walaupun seharian aktif? Ferrarossa adalah jawapannya!

Ferrarossa merupakan makeup artis professional yang dilahirkan di Malaysia. Ferrarossa mengasah bakat dengan nama-nama terkenal dalam industri kecantikan termasuk Mario Dedivavonic, MUA Kim Kardashian yang paling lama di masterclass (ferrarossa dapat bertemu dengan kedua-duanya)

1 800

2 800

3 800

Ketiga-tiga warna itu merupakan best seller Ferrarossa !

4 800

Ferrarossa percaya bahawa eyeshadows mempunyai kuasa untuk bercerita dengan menukar rupa mata. cintanya terhadap eyeshadows yang berpigmen warna yang tinggi, mudah dicampur/ratakan dan bertekstur sutera telah memberi ilham kepada beliau untuk mencipta hollywood glam.

5 800

Mewah namun berpatutan, eyehadow palette eksklusif ini datang dengan pelbagai warna yang cantik supaya mata anda dapat menceritakan sendiri kisah unik anda!

FERRAROSSA LOVERS 

9 800

8 800

6 800

7 800

 

Ginger Bread Man.. Kreatifnya!

Glam Look! 

Cute tutorial from @yasmeennrazak using Ferra Rossa Beauty eyeshadows.

A post shared by Ferrarossa Pearluxe Eyeshadows (@ferrarossabeauty) on

 

Glossy Shimmery 


 

Love, Wawa Adam

Foto & Video — Ferrarossa Instagram & Youtube

 

 

Click to access the login or register cheese