Rahsia Untuk Kekal Yakin Dan Selesa Semasa Menunaikan Ibadah Ketika Ramadhan

Everything is inside a magical box

Akhirnya telah tiba bulan yang ditunggu-tunggu oleh seluruh umat Islam di dunia, Bulan Ramadhan. Bulan dimana semua amalan kita dilipatgandakan ganjaran pahalanya. Seluruh umat Islam berkejar-kejar untuk mendapatkan ganjaran ini dengan memperbanyakkan ibadah.

Namun, bagi sesetengah muslimah, kamu mungkin mengalami masalah tidak selesa dan tidak yakin ketika menunaikan ibadah. Perkara ini terjadi mungkin disebabkan oleh telekung yang kamu pakai sudah lusuh atau jarang. Kamu juga mungkin berasa tidak selesa apabila terdapat beberapa helai rambut yang terkeluar dari hijab atau telekung kamu. Hal ini mungkin akan membuatkan fokus kamu terganggu ketika beribadah.

 

Jangan risau. OhFesyen ada penyelesaian kepada semua masalah kamu itu. Bersempena menyambut kedatangan Bulan Ramadhan Al-Mubarak, Tudung2u telah menawarkan pakej OhMyBox. Apa itu OhMyBox ? Haa cuba tengok gambar dekat bawah ni.

ohmybox1

Apa yang ada dalam pakej OhMyBox ???

#1 Telekung AlHijrah (RP:RM89.00)telekung2

#2 VeryMe (RP:RM18.00)veryme_2

#3 Sejadah (RP:RM20.00)sejadah_3

Jumlah keseluruhan bagi 3 item ini adalah RM127.00. Eh nanti dulu! Jangan tutup tab sebab kamu merasakan ianya tak berbaloi ataupun mahal. Dengan pakej OhMyBox kamu boleh jimat sehingga 33% kerana harga yang ditawarkan hanya RM85.00 sahaja. WOW!!! Berbaloi bukan. Ya! memang sangat berbaloi.
Nak tahu kenapa OhMyBox ini sangat berbaloi dan kenapa kamu perlu mendapatkannya dengan segera?

Bulan Ramadhan ini kamu pasti tidak mahu ketinggalan untuk menunaikan Solat Tarawih bersama dengan ahli keluarga kamu. Sudah semestinya ramai jemaah yang lain juga berpusu-pusu untuk ke masjid atau surau untuk bersama-sama menunaikan Solat Tarawih. Apa salahnya jika tahun ini kamu menukar telekung kamu yang sedia ada dengan Telekung Cotton Qasseh daripada koleksi Telekung AlHijrah yang terdapat dalam pakej OhMyBox ini. Kenapa kamu perlu memilih Telekung Cotton Qasseh?

Telekung Cotton Qasseh adalah koleksi telekung yang terbaik daripada Telekung AlHijrah kerana ianya diperbuat daripada material cotton silk vietnam yang sejuk, selesa dan tidak merimaskan apabila dipakai ketika bersolat. Haaa sesuai sangatlah untuk kamu yang akan menuanikan Solat Tarawih pada Bulan Ramadhan ini. Semoga dengan memakai Telekung Alhijrah ini akan membuatkan kamu lebih selesa dan lebih khusyuk ketika menunaikan ibadah bersama dengan ahli keluarga dan jemaah muslimah yang lain.

Selain itu, rekaan telekung ini lebih elegen sesuai dengan permintaan masa kini dan ianya tidak menjolok mata. Rekaan dibahagian kepala pula simple dan kemas dengan sedikit lace yang tidak begitu sarat. Material cotton silk Vietnam ini jugak amat mudah dicuci, tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan serta tidak mudah renyuk. Ia juga didatangkan denga FREE SIZE dan amat sesuai untuk semua muslimah Malaysia yang berketinggian antara 145cm hingga 160cm.

telekung_info

telekung_sulamRekaan lace dikepala yang simple dan tidak terlalu sarat.

Risau anak rambut terkeluar ketika beribadah?? Tidak selesa kerana rambut tidak tersimpan kemas dan berpeluh?? Dengan promosi OhMyBox kamu juga akan mendapat anak tudung VeryMe. Apa kelebihan VeryMe?? Ianya sesuai untuk yang berambut panjang dan lebat. Ia juga amat mudah dibentuk serta mempunyai jahitan getah cerut yang membantu untuk mengemaskan lagi keadaan rambut kamu serta mengelakkannya daripada terkeluar dari hijab. Material yang digunakan adalah lembut dan sejuk yang akan membuatkan kamu berasa selesa ketika memakainya.

veryme_p
Koleksi anak tudung VeryMe yang akan diberikan secara rawak.

Dah ada telekung dan anak tudung mestilah kene ada sejadah bukan? Jangan risau. Pakej OhMyBox juga didatangkan bersama dengan sejadah. Apa kelebihan sejadah ini? Ianya ringan, mudah dilipat dan mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Haaa sesuai sangatlah untuk kamu bawa ke masjid atau surau untuk menunaikan ibadah ketika Bulan Ramadhan ini.
Dengan harga RM85.00 ini kamu akan mendapat 3 item yang sangat berkualiti. Berbaloi bukan?? Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan OhMyBox dan jangan lepaskan peluang untuk mengejar ganjaran pahala yang berlipatganda pada Bulan Ramdhan ini. Dimana anda boleh dapatkan OhMyBox ?

 1. Website Tudung2U
  OHMYBOX – Telekung Set Magenta

  OHMYBOX – Telekung Set Black
 2. Shopee
  OHMYBOX Set 1

  OHMYBOX Set 2
 3. Ejen
  a. EG Resources : 012-309 2630
  b. Nora : 016-625 4885
  c. Siti Salimah : 011-2351 2488
  d. Milkyscarf(Shah Alam) : 018-366 3656
  e. Fatihah Tihah : 013-684 6325
  f. Nor Afizah Fiezza : 013-302 9113
  g. Suryana Ahmad : 011-3789 3727
  h. Fara Amoy : 012-650 1971
  i. Siti Norshuhada : 014-304 3561
  j. Syaqiera Nadia : 016-935 0757
  k. Siti Junaidah : 017-493 7695

Semoga kamu lebih yakin dan selesa ketika beribadah dan menjadi insan yang lebih baik serta memperoleh keberkatan pada Ramdhan kali ini. Salam Ramdhan Al-Mubarak dari kami team OhFesyen!

p/s : OhMyBox pernah dipaparkan dalam rancangan GoShop tau. Tengok video yang kami sertakan ni.

POST A COMMENT

Click to access the login or register cheese