Selipar Yang Selesa Buat Kamu Kala WFH. Comelnya!

Kadang-kadang rindu juga nak pakai kasut kerja sebenarnya

 

 

Sedar tak sedar dah lebih setengah tahun kita memasuki era Work-From-Home sejak penularan wabak Covid-19. Bekerja dari rumah sebenarnya lebih memenatkan berbanding di pejabat. Waktu bekerja di rumah pula lebih fleksibel dan berpanjangan.

 

Dengan lambakan kerja yang perlu diselesaikan sebelum deadline, ZOOM meeting, tambah pula dengan kerja rumah dan anak-anak yang perlu diurus. Belum lagi soal kerja sekolah yang diberi guru-guru untuk mereka. Dan juga online class yang perlu kamu pantau!

 

Pheww.

 

Jadi kamu mudah terganggu dengan perkara kecil yang menjengkelkan ketika bekerja dari rumah. Semuanya serba tak kena. Fizikal badan pula kerap lenguh. Tak seperti di pejabat yang lengkap dengan kerusi dan meja yang selesa. Kadangkala kaki pula terasa bagai nak beku memijak lantai yang sejuk.

 

Bila agaknya wabak ini akan berakhir dan tiada lagi perintah kawalan pergerakan? Apa kata daripada kamu membazir online shopping outfit untuk berjalan dengan harapan untuk berOOTD, lebih baik kamu beli sesuatu untuk keselasaan kamu kala bekerja di rumah? Antaranya, selipar. Ohfesyen senaraikan pilihan home slippers yang paling selesa dan menarik dengan harga yang mampu milik, of course. 

 

Shopee, RM14.25

Lazada, RM28

 

Shopee, RM10.93

 

Shopee, RM45

 

Aliexpress, RM19.68

 

 

H&M, RM54.95

 

H&M, RM39.95

 

Cotton On Body, RM55.30  | Cotton On Body, RM41.30

 

H&M, RM54.95

 

Aliexpress, RM43.75

 

Now get yourself slippers!

 

Featured image – Shopee Malaysia

 

Love, NK.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
POST A COMMENT

Click to access the login or register cheese