SENARAI 5 KOLEKSI BUSANA RAYA EKSLUSIF & PALING LARIS

arared 9 800

Alhamdulillah, bertemu lagi Ramadhan tahun ini. Lebaran pula bakal menyusul. Pejam celik pejam celik, dah raya! Tiba raya menjelma, pasti semua wanita berlumba-lumba ingin tampil cantik dengan busana kegemaran di pagi syawal. Para wanita pasti akan ‘kecoh’ dengan busana raya masing-masing. Maka bermulalah, pertandingan siapa paling cantik. Ops!

 

OHFESYEN menghamparkan beberapa koleksi raya 2017 MELETOP pilihan OHFESYEN

#1 RIZALMAN

RIZALMAN 9 Sumber : Zalora

RIZALMAN 10 Sumber : Zalora

Rekaan Rizalman pada tahun ini ada bersempena meraikan #rizalman25yearsilverjubilee. Koleksi super gorgeous yang direka ini sangat mirip dengan koleksi high end Rizalman dan beberapa rekaan telah ditatah dengan kristal #swarovski asli. Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk bergaya dengan rekaan dari pereka terkenal tanah air kita. Rugi! Mana nak dapatkan koleksi Rizalman ni? Korang boleh dapatkan rekaan Rizalman ini dari website Zalora

KLIK link DISINI untuk dapatkan koleksi Rizalman sekarang!

#2 INNAIRED

INNAIRED 3 Instagram : @innaigroup

 

INNAIRED 4 Instagram : @innaigroup

 Koleksi dari InnaiRed yang serba mewah ini pula tidak pernah mengecewakan. Rekaan yang pernah dipakai oleh ramai golongan artis mahupun Tengku Permaisuri Selangor ini ternyata mampu menembusi pasaran Malaysia. Busana pereka fesyen ini kebanyakannya adalah made-to-measure, adalah untuk memastikan keselesaan dan kepuasan hati setiap pelanggan apabila mengenakan busana dari mereka.

Dapatkan koleksi limited dari InnaiRed di Instagram dan butik.

Instagram InnaiRed : @innaigroup 

Email : [email protected]

Butik :

C-0-10, Plaza Damas, Jalan Sri Hartamas 1, 50480 Kuala Lumpur
T: +603 620l l33l/lll3 F: +603 620l 3233

#3 JOVIAN MANDAGIE

JOVIAN Website : jovian.com.my

 

JOVIAN 2 Website : jovian.com.my

 Rekaan Jovian Mandagie kali ini menghidupkan gaya klasik Malaysia Indonesia melalui cetakan batik pada busana raya 2017. Gaya ringkas yang dihasilkan oleh Jovian, diselitkan dengan unsur batik pada busana ini mampu menawan hati para wanita terutamanya yang gemarkan gaya klasik.

Mana nak dapatkan koleksi Jovian?

Instagram : @jovianrtw

WhatsApp Centre : +6013 304 6333

Butik : JStore Shah Alam, Bangsar, Pavilion, Bangi, K.Kinabalu

Website : Zalora.com.my

#4 ARARED

ARARED 2 (1) Instagram : @araredofficial

 ARARED 1

Koleksi Raya 2017 dari Arared ini diilhamkan dari keindahan yang sangat cantik, halus, cetakan orkid rama-rama yang boleh dilihat pada skirt labuh dan dilengkapi sempurna dengan fit-and-flare blaus dalam campuran warna terang dan rona pastel. Busana yang mampu memberi keselesaan kepada si pemakai dari hari ke malam.

Mana nak dapatkan koleksi Arared yang superb cun ni?

Instagram : @araredofficial

Email : [email protected]

Whatsapp : +60172445208 (whatsapp only)

Website : arared.com | FashionValet

#5 PETRA

PETRA PETRA

PET PETRA 15 Koleksi dari Petra ini pasti membuatkan wanita diluar sana ketar lutut dan gelojoh bila melihat busana dari mereka. Banyak unsur rekaan yang dihasilkan pada busana. Kombinasi warna blush dan cetakan bunga berona terang menghasilkan gaya yang feminin. Manakala koleksi terbaru mereka iaitu kurung & kebaya lebih kepada sweetness & elegancy. Potongan kurung moden yang ringkas dan anggun disempurnakan dengan trend terkini : frill & ruffles!

Mana nak dapatkan koleksi raya Petra ?

Instagram : @petra.rtw

Butik : Physicon Bangi | Melur Brunei | Modvier Bangsar 

Email : [email protected]

Whatsapp : +60122407554 | +60136554415

Website : Petra | Zalora

 

Click to access the login or register cheese