sloggy-bra-2

Sloggi Lancarkan Koleksi Bra Dengan Inovasi Baru Yang Pasti Buat Wanita Selesa Sepanjang Masa!

Foto – Courtesy of the brand

KUALA LUMPUR, JUN 2020 : Pada musim bunga dan musim panas 2020 yang akan datang terdapat satu inovasi OXYGENE baru iaitu seluar dalam wanita yang luar biasa dan ringan sekaligus memberi keselesaan yang tak pernah dirasai. Keajaiban keselesaan yang anggun dan hiper-moden ini melambung ke gelanggang di kelas berat sepenuhnya. Dan maksudnya: hampir tidak mempunyai berat.


Inovasi OXYGENE telah mengembangkan layar yang hebat dengan melancarkan siri OXYGENE infinite, iaitu pelancaran ini terhasil daripada Sloggi dimana memberikan keselesaan tanpa melakukan apa-apa.

 

Anda juga mungkin akan terlupa bahawa anda memakai seluar dalam yang sangat unik. Oleh itu, Sloggi telah menemui satu idea mengenai bra pada masa depan. OXYGENE infinite menggunakan fabrik yang berkualiti dalam menghasilkan bra yang selesa seperti kain yang sangat ringan dan selesa serta dapat memberikan 360 pengudaraan dan direka cipta menggunakan fabrik dari hasil anyaman 3D. Bukan itu sahaja, terdapat pelbagai kelebihan lain yang boleh didapati.

 

Sloggy-Lancarkan-Koleksi-Bra-Dengan-Inovasi-Baru-Yang-Pasti-Buat-Wanita-Selesa-Sepanjang-Masa-1

Dalam mengembangkan OXYGEN Infinite, Sloggi telah mengambil kira kompenan penting dalam bra dan mengurangkan keperluan mutlak. Apakah maksudnya untuk payudara anda? Ini bermaksud Sloggi telah mencipta keselesaan sebenar untuk payudara.


Selain itu, Sloggi juga mengambil kira semua aspek untuk menghasilkan pakaian dalam yang terbaik. Oleh yang demikian, OXYGENE memberi jaminan keselesaan dan dapat menyokong payudara tanpa
menggunakan besi. Bukan sekadar ringan, ia juga menggunakan lapisan yang halus dan laminasi jaringan yang fleksibel.


Fabrik rajutan 3D yang digunakan dalam OXYGENE sangat ringan, elastic dan tidak terlalu tebal selain boleh diregangkan dalam semua arah dalam apa-apa keadaan sekalipun. Namun demikan, semua fleksibiliti tidak menjejaskan bentuk bra tersebut. Bentuk cawan memberikan peningkatan siluet yang tiada tandingan sepanjang masa setiap hari.


OXYGENE infinite menampilkan ciri-ciri “Easy Sizing” daripada Sloggi di mana membeli bra tidak rumit seperti membeli baju. Saiz OXYGENE infinite adalah dari S sehingga EL, dimana ia sesuai bagi semua had umur pada ss20.

POST A COMMENT

Click to access the login or register cheese