TUDUNG2U BERI HADIAH KEPADA SEMUA GURU DI SELURUH DUNIA!

16 May 2017, Hari Guru bakal tiba. Berita baik untuk semua pelajar sekolah mahupun universiti malah semua orang. Tiba masa untuk korang mengenang jasa guru-gurumu pada hari bersejarah itu. Ingatlah, tanpa guru, siapalah kamu. Tanpa bebelan meleret, Tudung2u akan membuat kempen bersempena Hari Guru! Apa yang istimewanya pasal kempen ni ialah Tudung2u akan membuat servis membalut hadiah secara percuma! 

Bagaimana kempen ini dijalankan?

Pelanggan akan membeli sepasang telekung jenama Alhijrah yang berharga RM80

100

Telekung tersebut akan dibalut rapi oleh Tudung2u berserta 1 kad ucapan. Kad itu akan dinyatakan nama penerima & pemberi 

100

Tudung2u akan membuat penghantaran kepada si penerima pada 15 – 16 Mei 2017. Penghantaran adalah percuma!

Mudah kan? Tak perlu bersusah payah keluar cari hadiah lagi. Buka je website Tudung2u, pilih, bayar, dan bagi maklumat penghantaran korang! Kepada pelajar-pelajar yang berminat sertai kempen ini, korang boleh pakat-pakat dengan rakan taulan untuk kongsi duit beli telekung Alhijrah ni. Contohnya korang boleh kongsi dengan 10 orang. Jadi seorang hanya perlu bayar RM8. Daripada beli di luar yang memerlukan kos petrol, tol, makan & segala kos shopping “tiba-tiba” engkorang tu. Semua tu dah mencecah ratusan ringgit. Betul tak? Korang juga boleh dapat cash voucher bernilai RM20 which is TIADA SYARAT. Bermaksud, cash voucher itu boleh digunakan untuk semua pembelian di Tudung2u. Cash voucher tersebut boleh diguna sehingga 30 April 2018.

 

telekung 2

guru

 

 

Selamat Hari Guru

kepada

Ibu

Bapa

Adik-beradik

Rakan – Rakan

Guru Tadika, Guru Sekolah, Guru Tusyen, Guru Ganti & Pensyarah <3

Jika berminat, boleh membuat tempahan melalui whatsapp ke +6 011 3999 7742 atau layari website Tudung2u!

Click to access the login or register cheese