WOW Gadis Ini Hasilkan Pelbagai Crochet Baju & Beg Tangan. Paling Cepat Dalam Masa 20 Minit!

Kreatifnya!

ida

Crochet ni sebenarnya terkenal dekat negara luar. Tak ramai yang tahu dan kreatif dalam seni crochet ni memandangkan ianya memerlukan  kesabaran, imaginasi yang tinggi & kemahiran mengait. Hanya segelintir yang punya minat yang tinggi sahaja yang mampu menghasilkan crochet.

Seorang gadis di media sosial ini menarik minat admin untuk menulis tentang bisnes sampingan dia yang menerima tempahan crochet. Pelbagai jenis produk crochet yang dihasilkan gadis bernama Ida ini termasuk beg tangan! Sebut apa saja corak yang korang nak, pasti Ida mampu hasilkan dengan jayanya! Hasilnya juga sangat kemas, teliti, cantik & kreatif. 

Dia mula menceburi bidang seni crochet ini dari darjah 5 dan mula aktif pada tahun kedua pengajian di Universiti. Pada mulanya dia belajar dari kakaknya dan kemudian belajar sendiri melalui Youtube & pinterest. Antara tempahan yang diterima seperti crochet untuk botol air, sling bag & casing phone. Kebiasaannya mendapat tempahan bunga ros kait sempena Hari Ibu & Hari Guru.

Gadis kreatif ini juga mampu menghasilkan satu jenis crochet sepantas 20minit sahaja! Harga yang ditawarkan pun sangat lah mampu milik serendah RM3. Berbaloi-baloi!

Jum tengok OHFESYEN lampirkan beberapa hasil crochet yang dihasilkan gadis kreatif ni..

 

Babygirl ? ?? #crochet #crochetersofinstagram #crocheting #crochetlove #crochetdress #babycrochet #crochetforbaby

A post shared by By @idalaaaaaaa (@crochet_ida) on

 

A post shared by By @idalaaaaaaa (@crochet_ida) on

 

A post shared by By @idalaaaaaaa (@crochet_ida) on

 

A post shared by By @idalaaaaaaa (@crochet_ida) on

Untuk membuat tempahan :

Instagram : crochet_ida

Facebook : Crochet Ida

Whatsapp : +6 017-2298280

Click to access the login or register cheese